Natalie
Fotolii

Natalie

Designul minimalist al fotoliului Natalie este un amestec de linii drepte în mijloc și curbe de-a lungul cotierelor și aripilor. Şezutul generos, împreună cu umplutura din spumă cu memorie, asigură confort tihnit.

DETALII

Picioarele din față, ușor mai joase decât cele din spate, sunt echipate cu role. Această caracteristică este ceea ce distinge Natalie de modelul clasic: rezultatul estetic al impactului vizual puternic poate fi îmbunătățit în continuare cu paspoal de culoare contrastante.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Natalie este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață și decorului interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store