New Saturno
Mese

New Saturno

Designul curat și rafinat al mesei New Saturno are un blat de sticlă securizată gravată cu acid rezistent la zgârieturi, care face suprafața curată și practică.
Structura solidă de stejar european și cadrul de susținere din oțel vopsit fac din această masă o trăsătură fără vârstă pentru orice concept interior.

DETALII

New Saturno este o masă al cărei model esențial întruneşte meșteșugul italian, exprimat prin procesul de vopsire a pânzei utilizate pentru finisaje.

test3

MATERIAL

New Saturno este o masă fixă disponibilă în diferite finisaje. Suprafața rezistentă la zgârieturi este realizată din sticlă călită, cu efect gravat cu acizi și spate ecranat de mătase.

MATERIAL
MATERIAL

Versiunile și culorile prezentate sunt doar exemple. Vizitați magazinele noastre pentru a afla mai multe despre gama largă de finisaje disponibile.

VERSIUNI

Masa New Saturno este disponibilă în versiuni dreptunghiulare și pătrate.

VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store