Lumea armoniei cu ʺVogue Italiaʺ


Concursul acordă cele mai bune 30 de instafotografii încărcate cu hashtag #worldofharmony / #lumearamoniei

 

Cu ocazia Festivalului Photo Vogue - organizat de Vogue Italia între 15 și 19 noiembrie pentru a celebra talentul, creativitatea și fotografia - Natuzzi Italia lansează un concurs dedicat lumii armoniei. O invitație de a interpreta conceptul de Lume a armoniei prin imagini.  

 

O lume a armoniei, aceeași armonie care a inspirat întotdeauna fiecare proiect Natuzzi Italia. Într-adevăr, colecțiile brandului apulian sunt inspirate de cultura și frumusețea italiană, ele devin limbajul perfect pentru a exprima ADN-ul Natuzzi și pentru a transfera aceste valori în case. Eleganța și perfecțiunea devenind un mod de viață, aducând împreună Natuzzi Italia și Vogue Italia.

 

Concursul este într-adevăr o invitație de a sărbători optimismul și frumusețea. Un loc ideal în care să împărtășiți experiențe de armonie. Armonia este peste tot; poate fi o lumină, un drum, o culoare. Poate fi și o formă de atingere sau de vorbit. Se găsește într-un obiect, într-o casă, în natura intactă. Fiecare dintre noi este invitat să-și exprime propria viziune a armoniei care creează și împărtășește cu restul lumii, inspirându-i pe alții.

 

Începând de astăzi până la sfârșitul lunii septembrie, echipa editorială a Vogue Italia va selecta cele mai bune 30 de fotografii publicate pe Instagram folosind hashtag #worldofharmony și menționând @vogueitalia și @natuzzi. Fotografiile selectate prin căutări vor fi afișate la Festivalul de Fotografie Vogue, de asemenea cele mai frumoase vor fi transformate în carduri care vor fi distribuite în timpul expoziției internaționale și în magazinele Natuzzi Italia. În plus, trei fotografi norocoși vor avea șansa de a face o şedinţă foto a lumii Natuzzi Italia.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store