Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b5d201.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b618a2.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591d7935b63c03.jpg Re-Thinking-Re-vive-New-Icons-for-New-York-591ece1fb536a6.jpg

Regândind Re-vive: Noi icoane pentru New York

 

O celebrare a artei și designului de către Natuzzi Italia la Expoziție în timpul NYCxDesign

 

DESCHIS PUBLICULUI

Marţi, 23 mai pe Strada Greene, Nr. 63, NY de la 9:00 la 18:00

 

Regândind Re-vive: Noi icoane pentru New York este o celebrare care îmbină arta și designul produs de Natuzzi Italia și a fost prezentată în perioada 22-23 mai, în timpul NYCxDesign în colaborare cu Fundația Design Industries Luptând împotriva SIDA (DIFFA).

Fotoliul Re-vive – simbolul mărcii Natuzzi Italia și cel dintâi și singurul fotoliu cu spătar rabatabil din lume care se poate adapta corpului și reacționa la cele mai mici mișcări - este prezentat prin reinterpretări originale de către trei artiști din New York: Ed Granger, Jon Burgerman și Hektad. Fiecare artist a fost provocat să ia obiectul de design al unui scaun Re-vive și să îl transforme într-o lucrare Rezumată de artă, pentru a reflecta orizonturile extinse ale inspirației de design.

 

Expoziția Regândind Re-Vive, dezvoltată în colaborare cu DIFFA, găzduiește luni, 22 mai, de la orele 18:00 la 21:00, un cocktail exclusiv în care artiștii se vor implica în spectacole interactive, în direct.

 

Expoziția este deschisă publicului marți, 23 mai, pe Strada Greene, Nr.  63, NY, între orele 9:00 și 18:00, în timpul căreia oaspeții au ocazia să se imerseze în geometriile, animațiile și culorile experienței de artă captivantă.

 

DESPRE ARTIŞTI ŞI CONCEPTELE LOR RE-VIVE

Ed Granger este un artist multi-media, multidisciplinar, stabilit în Brooklyn, născut în Louisiana de Sud. Modelul de scaun Natuzzi Italia Re-vive al lui Granger a fost inspirat de două picturi pe care le are în studioul său, intitulate Mystify the Mind 1 & 2 / Mistificarea minţii. 1 şi 2. Unificarea celor două piese de inspirație a creat o compoziție coerentă care amintea de screensaver-ul Windows 95 cu titlul ʺmystifyʺ. Granger a urmărit liniile și mișcarea screensaverului și a realizat o serie de picturi analogice 2-D.

Hektad este un pionier al graffiti din New York City, cunoscut pentru inimile sale năstruşnice ʺLove Drunk / Iubeşte beatʺ și anecdotele nostime de pe străzile din New York și sistemul de tranzit. Modelul de scaun Natuzzi Italia Re-vive al lui Hektad este inspirat de dragoste. El pune dragoste în toată lucrarea sa. El alege dragostea și dă dragoste oamenilor de pe străzile din New York prin arta sa.

Jon Burgerman este un artist premiat, stabilit la NYC, care instigă improvizație și joacă prin desen și spectacol. El este un furnizor de mâzgăleli și este adesea creditat și citat ca figura lider în stil popular de artă ʺMâzgăliturăʺ. Scaunul Natuzzi Italia Re-Vive al lui Burgerman este conceput ca un loc unde puteți să vă așezați și să visaţi, să vă scăldați în culorile unui apus de sfârţit de săptămână leneș, să citiți cărți magice și să ascultați muzica răsăritului de lună. Este un scaun pentru a sta și a gândi, a lua gustări și a bea, a măzgăli şi a moţăi, un scaun în care să pluteşti.

 

DESPRE NATUZZI RE-VIVE

Natuzzi Re-vive este singurul fotoliu din lume care se adaptează oricărei poziții de ședere, fără a fi nevoie de leviere sau alte mecanisme, susținând complet corpul și reacționând intuitiv la mișcările sale, asigurând un nivel de confort  fără precedent.

 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store