Novecento
Sisteme De Perete Şi Biblioteci

Novecento

Novecento este un sistem modular alcătuit din module de podea și de perete: bănci, sertare, compartimente deschise, dulapuri cu și fără uși, rafturi, panouri din lemn și dulapuri laterale. Datorită numeroaselor configurații, Novecento este ușor de coordonat și personalizat în funcție de propriul dumneavoastră gust și spațiu.

DETALII

Modular, flexibil și versatil, Novecento este ideal pentru crearea de modele complet personalizate. Diferitele combinații îndeplinesc cele mai diverse nevoi: unitățile TV și Hi-Fi, comode, dulapuri sau rafturi pentru a crea o zonă de bibliotecă. Cuburile casete și sertarele sunt disponibile cu sisteme de deschidere diferite: uși cu mecanism împinge-trage, sertare de închidere încetinită și uși frontale prin cădere.

DETALII

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Novecento este disponibil într-o gamă largă de finisaje din lemn și lacuri ale colecției Natuzzi. Finisajele pe bază de lac sunt obținute printr-un procedeu de vopsire pe bază de apă fără solvenți; toate componentele unității de perete sunt testate pentru rezistență la zgârieturi și abraziune și rezistență la lumină și sunt conforme cu reglementările REACH.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store