MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Paturi

Onda

Patul Onda, proiectat de arhitectul Claudio Bellini, prezintă o tăblie de cap distinctivă, alcătuit dintr-o singură piesă capitonată, care face parte integrantă din structură. Aceasta asigură un maxim de confort vizual din orice unghi și adaugă valoare produsului. Există vise care nu încetează să fie plăcute.

DETALII

Numele Onda ("val") este inspirat de tăblia capului și de tighelul său orizontal vălurit care subliniază tehnica sa artizanală. Patul este, de asemenea, foarte practic, datorită compartimentului de depozitare mare și ușor accesibil.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Onda este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil sau piele fină Natuzzi, dintre care alegeți pe cel potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață și decorul interior.
Disponibil în patru dimensiuni, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.
Onda este de asemenea disponibil cu sau fără saltea și fără compartiment de depozitare.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store