Open-Art-596ddfb07c2c34.jpg

Open Art

Din uniunea dintre Natuzzi și lumea artei rezultă Natuzzi Open Art.

Efortul a evoluat din pasiunea extraordinară a lui Pasquale Natuzzi pentru frumusețe într-una dintre cele mai nobile forme ale sale: arta. Ideea pentru Natuzzi Open Art s-a născut în 2007 prin colaborarea cu Arnaldo Pomodoro pentru târgul de mobilă Salone Del Mobile de la Milano. Proiectul a devenit oficial în aprilie 2009, obiectivul fiind acela de a aduce arta în magazinele Natuzzi și de a o face accesibilă sau ʺdeschisăʺ tuturor. Natuzzi Open Art are în vedere colaborarea cu artiști contemporani din toate mediile, pentru a crea opere de artă specifice locației, aduse la viață în interiorul magazinelor emblematice ale Natuzzi din întreaga lume. Prima colaborare a fost cu sculptorul Giacomo Benevelli, urmată de parteneriate cu Nicola De Verme și Gianni Basso. Cel mai recent proiect, datând din decembrie 2015, a fost martorul creării de către artistul francez Adrien Missika a unei instalații de artă la magazinul Natuzzi din Miami.

2013

2013

THE SHAPE OF ENERGY DE FABRIZIO PLESSI

O lucrare de impact exploziv creată de Fabrizio Plessi, în celebrarea dinamismului, schimbării și energiei care a condus întotdeauna pe Pasquale Natuzzi și compania sa. Frumusețea primordială, hipnotică a lavei - elementul principal al operei artistului - pare să curgă între opera de artă și piesele de mobilier.

2015

2015

ADRIEN MISSIKA

u ocazia marii deschideri a magazinului reprezentativ Natuzzi din Miami, miercuri, 2 decembrie 2015, va fi prezentată o instalaţie specifică locaţiei de Adrien Missika (Paris, 1981). Adrien Missika - artist născut în Franța, care trăiește între Berlin și Mexico City - a fost invitat de curatorul Myriam Ben Salah ca recunoaștere a capacității sale de a-și traduce experiența personală a unui mediu în artă care poate implica diverse medii, de la sculptură la fotografie, de la instalaţii la videoclipuri. Proiectul va permite Missika să intre în contact direct cu Apulia - istoric, un teren de contaminare - și cu compania în toate aspectele legate de proiectare și producție, dar și cu cercetarea materialelor și experimentarea tehnologică.

2012

2012

FORMAE AQUAE DE GIANNI BASSO

O selecție de fotografii uimitoare de Gianni Basso, designer internațional și fotograf de stil de viaţă, pe tema apei. Cu determinare tehnică și intuiție poetică, artistul a captat caracteristicile apei în opoziţii, prin culoare, formă și gest grafic. O călătorie neîncetată pentru acest rafinament este această tensiune constantă cu frumusețea care a unit forțele Natuzzi și Basso, care împreună au explorat noi perspective artistice.

2010

2010

SECRETELY DE NICOLA DEL VERME

Gama de accesorii creată de stilistul și vizionarul eclectic Nicola Del Verme a fost concepută ca o sinteză perfectă între două lumi aparent diferite, cum ar fi cele de design interior și modă. Piese de design riguros care se întind în jurul lumii artistice învecinate, cum ar fi sculptura și fotografia. În Secretly se află forța și valoarea unei re-colecţii, una dragă și intimă, care evocă mirosul dulce al memoriei sau anxietatea întunecată a unui secret.

2009

2009

MATER NATURA DE GIACOMO BENEVELLI

O colecție de accesorii, sculpturi în marmură și bronz, pe tema materialității și naturii, de Giacomo Benevelli - unul dintre cei mai mari exponenți ai sculpturii contemporane abstracte - născută din dorința de a îmbogăți potențialul accesoriului dincolo de simpla funcționalitate și model bun, conferindu-i valoare artistică. Multe dintre lucrări au fost integrate în colecția Natuzzi.

2007

2007

ASTA CIELARE DE ARNALDO POMODORO

Din prestigiosul Collezione Pasquale Natuzzi, ʺAsta cielareʺ, de Arnaldo Pomodoro, maestru sculptor italian și aurar. Sculptura, așezată în pământ, este o operă impozantă de 5,2 metri în bronz, creată într-o cascadă de culori, jucându-se cu lumină și umbră, în armonie cu tonurile și liniile pure ale Collezione Pasquale Natuzzi. Imanentă în spațiu, sculptura lui Arnaldo Pomodoro se află, de asemenea, în relief puternic față de împrejurimile sale.

fiţi la curent cu noutăţile din lumea natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store