MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Ottavio Ottavio Ottavio
Covoare

Ottavio

Textura rafinată a covorului Ottavio evidențiază calitatea lucrăturii sale manuale. Caracteristica deosebită a acestui covor este aceea că îmbină proprietățile fine a două materiale, lână și vâscoză. Acest amestec de fibre foarte diferite creează o textură atrăgătoare, ideală pentru medii neutre. De asemenea, tonurile gri pun accentul pe urzeala strânsă a covorului pentru un efect vizual plăcut.

DETALII

Acest covor țesut la război, cu urzeală aplatizată, este foarte ușor de manevrat și rezistent la uzură, abraziune și îndoire.

DETALII

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fabricat 40% din lână și 60% din vâscoză, covorul Ottavio este disponibil în gri și gri deschis, într-o singură dimensiune (200x300 cm).

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store