Pasquale-Natuzzi-58b54beb111da1.jpg

Pasquale Natuzzi

ʺPunem pasiunea cea mai sinceră în ceea ce facem, în căutarea perfecțiunii, frumuseții și armoniei în interiorul și în exteriorul nostru. Fiecare zi este ca prima zi.
Cu convingerea fermă că a fi antreprenori implică un angajament față de creșterea comună, pentru comunitatea noastră și pentru țara noastră.

Dragostea pentru munca noastră: aceasta este cea care ne-a făcut cei mai mari artizani din lume.ʺ

PREMII

BIOGRAPHY

Pasquale Natuzzi s-a născut în Matera, trăieşte în Santeramo, este căsătorit și are 5 copii. Fiul unui producător de dulapuri, la vârsta de 19 ani, a deschis un atelier în Taranto. În 1962 s-a mutat la Matera, unde în 1967 a început să producă canapele la nivel industrial. În 1972 a înființat Natuzzi Salotti S.r.l., iar un an mai târziu, după ce un incendiu a distrus complet fabrica, a transferat afacerea la Santeramo in Colle (Bari, Italia), unde Grupul își are încă sediul. În anii 1980, în timpul unei călătorii în SUA, Pasquale Natuzzi a speculat ocazia de a aduce canapele din piele ʺpentru maseʺ, iar în 1985 a fondat Natuzzi Upholstery Inc., cu sediul în New York. Succesul în Statele Unite, confirmat de listarea de pe Wall Street în mai 1993, a fost o rampă de lansare pentru Natuzzi pentru a cuceri alte piețe. În 1998 a avut loc deschiderea la High Point, Carolina de Nord, a sediului Natuzzi Americas. Clădirea a fost proiectată de Mario Bellini.

Continuând expansiunea pe piața nord-americană, Grupul și-a consolidat prezența în Europa și în Italia, unde primul magazin Divani & Divani de Natuzzi a fost deschis în anii 1990.

Pasiunea și dedicarea sa pentru creșterea companiei au fost recunoscute printr-un titlu onorific în Științele Educației acordat în decembrie 2001 de către Universitatea din Bari. În 2008, Pasquale Natuzzi a fost inaugurat în Sala Faimei dedicată Mobilierului American, devenind primul non-american care a primit această recunoaștere.

BIOGRAPHY
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store