Piele şi materiale

Pielea, țesăturile textile, marmura și lemnul sunt expresia cercetării, creativității și pasiunii pentru materiale. Gama noastră vastă de tapițerii și finisaje vă permite să personalizați orice canapea, pat sau piesă de mobilier în funcție de gustul și nevoile dumneavoastră.

Piele

Suntem experți în piele și știm cum să o lucrăm, datorită experienței noastre de peste 60 de ani. Frumusețea și unicitatea sa au fost întotdeauna motivele succesului tapițeriilor noastre.

 

PIELE
PIELE

Pielea este un material viu: respiră și nu își ascunde semnele naturale - un semn sigur al autenticității sale.

TRATAMENT
TRATAMENT

Știm cum să o lucrăm: tăbăcarii noștri calificați selectează cele mai bune piei și îi sporesc frumusețea printr-un proces unic de tăbăcire.

SIGURANŢĂ
SIGURANŢĂ

Pielea noastră este sigură și netoxică, deoarece fiecare etapă a procesului de tăbăcire se realizează în conformitate cu reglementările europene de mediu.

PROTECTA
PROTECTA

Pieile Protecta: tapițerie proiectată pentru cei care doresc ca canapelele să fie impermeabile și durabile, potrivite pentru copii și animale de companie.

NATURAL
NATURAL

Pieile Natural: tapiţerie superioară pentru cei care doresc să sporească estetica canapelei lor.

MATERIALE TEXTILE

Stofele noastre pentru tapițerie sunt ușor de distins prin atingere.
Naturale sau inovatoare, toate prezintă o senzaţie plăcută la atingere, inconfundabilă.

Gama Natuzzi include o mare varietate de tapițerii concepute pentru toate stilurile de viață și interioarele.
Calitatea țesăturilor naturale se combină cu performanța textilelor tehnic inovatoare, permițând fiecărui client să aleagă căptuşeala de canapea sau covorul care se potrivește cel mai bine casei sale.
Covoarele și tapițeriile noastre sunt realizate din materiale naturale fine precum pânza de in, lâna, mătasea și bumbacul. Vâscoza, catifeaua și microfibrele tehnice oferă o rezistență superioară la spălare și uzură.

ESENŢE DE LEMNE, MARMURI ȘI METALE

Pentru noi, materialele au fost întotdeauna o sursă importantă de inspirație pentru colecțiile noastre, care sunt unice prin utilizarea materialelor care nu au rival la nivel mondial. Infinite combinații de forme și culori, proiectate cu pricepere la Centrul de Stil Natuzzi: lemn brut finisat cu lacuri cu luciu intens, marmură fină accentuată de detalii din oțel călit, lemn natural cald, lângă metal cu finisaj strălucitor sau satinat.

UMPLUTURI

Divizia de Confort a departamentului de Cercetare și Dezvoltare
determină combinația celor mai potrivite materiale pentru umplerea fiecărui model.

 

Poliuretan Ecoflex
Poliuretan Ecoflex

Poliuretanul este un material din cauciuc cu caracteristici importante: non-alergenic, antibacterian, flexibil și puternic. Poliuretanul nostru este produs fără utilizarea freonului sau a altor agenți potențial toxici.

Spumă cu memorie
Spumă cu memorie

Un poliuretan care își schimbă forma în funcție de greutatea pe care o suportă. Această caracteristică îi permite să se adapteze corpului, oferind un confort excepțional.

Climalight
Climalight

Climalight: umplutura de generaţie viitoare
Anatomic, respirabil și total non-alergenic, acest material inovator este un amestec special de microfibre din poliester cu un ʺefect de pufʺ învăluitor.

Puf de gâscă
Puf de gâscă

Puful de gâscă utilizat în umpluturile noastre este Clasa 1 (UNI EN 12934/01): non-alergenic și ignifug, este supus mai multor tratamente de sterilizare, curățare și spălare pentru o igienă maximă.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store