Piuma
Paturi

Piuma

Minunata moliciune a patului Piuma poate fi percepută la prima vedere. Privind la tăblia capului, este ușor să vă imaginați două perne care se îmbină împreună, asigurând confortul maxim. Conturul grațios al patului este evidențiat de un detaliu original: volănaşul care se regăseşte de jur-împrejurul lui. Piuma este patul la care visezi cel mai arzător ca să continui să visezi.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Piuma este disponibil într-o gamă largă de huse și finisaje, dintre care să alegeţi pe cel potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață și decorul interior, inclusiv un amestec complet detaşabil de piele și țesătură.
Disponibil în diferite dimensiuni, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store