Plissé Plissé Plissé
Sisteme De Perete Şi Biblioteci

Plissé

Pe modelul ecranelor din secolul al XIX-lea, Vasilev a creat o unitate de perete care, inspirată de trecut, întruchipează concepte indiscutabil contemporane: rezultatul este Plissé, un obiect hibrid care combină două realități aparent distante.

DETALII

Aerisirea vizuală a Plissé ascunde o structură solidă, constând din panouri modulare, susținute împreună de rafturile de susținere.
Modernitatea acestei biblioteci se bazează, de asemenea, pe flexibilitatea sa:
designul său în picioare îl face extrem de versatil și la fel de potrivit pentru ambientul casei și profesional.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Plissé este disponibil într-o gamă largă de finisaje și lacuri care pot fi combinate în mod liber pentru o personalizare maximă.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Victor Vasilev designer

Născut în Plovdiv (Bulgaria) în 1974, Vasilev este un designer și un arhitect în căutarea constantă a esenței formelor și materialelor.

A absolvit la Politehnica din Milano și a frecventat Academia de Arte Plastice din Copenhaga, apoi și-a deschis propria firmă la Milano în 2004 și a câștigat numeroase recunoașteri internaționale.

Victor Vasilev
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store