Pumo
Accessories

Pumo

Obiectele tradiționale Pumo, purtătoare de noroc, aparţinând tradiției apulice, intră acum în colecția Natuzzi Italia, subliniind legăturile puternice ale companiei cu țara sa de origine. Pumo, din latinescul "pumum", sau con de pin, este o floare care înmugureşte, un simbol al vieții noi și care îşi are originea în vechea tradiție apuliană: se obişnuia să se aşeze la marginile balcoanelor, coloanelor, teraselor și, în perechi, pe părțile laterale ale patului proaspeţilor căsătoriţi, pentru a-și dori fericirea, prosperitatea și fertilitatea."

DETALII

Pumo este încă făcută cu tehnici artizanale transmise de-a lungul timpului în mâinile pricepute ale meşterilor olari apuliani.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Pumo este realizată din ceramică și este disponibilă în diferite finisaje.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store