Re-vive Lounge
Fotoliile tip recliner

Re-vive Lounge

Scaunul Re-vive Lounge dispune de o suprafață netedă tighelită pe spătarul amplu realizat manual și pe suportul pentru picioare confortabil. Acest model modern are proporții generoase și o formă pătratică pură.
La fel ca toate scaunele Re-vive, acesta urmează mișcările corpului, susținând-l pe măsură ce se relaxează și eliberează tensiune. Funcția de rabatare este declanșată intuitiv printr-un sistem de compensare a greutății.

DETALII

Scaunul rabatabil Re-Vive este rezultatul meşteşugului italian și al tradiției de fabricare combinate în mod strălucit cu o tehnologie revoluționară

DETALII

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fiecare scaun Re-vive este disponibil în dimensiuni King sau Queen, acoperite cu piele sau material textil de calitate superioară, într-o gamă largă de culori.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

Corpul uman e făcut să se miște. Fotoliile rabatabile obișnuite sunt operate prin mecanisme cu pârghii. Noi ne-am propus să schimbăm asta și am creat un fotoliu rabatabil care răspunde intuitiv mișcărilor corpului tău. Re-vive se mișcă odată cu tine, se flexează când îți schimbi poziția și asigură o tranziție lină între posturi.

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store