Re-vive Quilted Re-vive Quilted
Fotoliile tip recliner

Re-vive Quilted

Scaunul rabatabil Re-vive Quilted emite un sentiment vizual de moale, accentuat de un paspoal decorativ rafinat. Pe lângă îmbunătățirea modelului său și accentuarea calității construcției sale, acest mic detaliu estetic aduce o notă de înfrumusețare acestui model.
Stratul de umplutură, prezent și pe suportul pentru picioare, susţine ușor greutatea corpului pentru o experiență de relaxare și mai confortabilă.

DETALII

Scaunul rabatabil Re-Vive este rezultatul meşteşugului italian și al tradiției de fabricare combinate în mod strălucit cu o tehnologie revoluționară

DETALII

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fiecare scaun Re-vive este disponibil în dimensiuni King sau Queen, acoperite cu piele sau material textil de calitate superioară, într-o gamă largă de culori.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

Corpul uman e făcut să se miște. Fotoliile rabatabile obișnuite sunt operate prin mecanisme cu pârghii. Noi ne-am propus să schimbăm asta și am creat un fotoliu rabatabil care răspunde intuitiv mișcărilor corpului tău. Re-vive se mișcă odată cu tine, se flexează când îți schimbi poziția și asigură o tranziție lină între posturi.

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

ALTE PRESTAZIONI

Il corpo umano è in continuo movimento. Le comuni poltrone recliner funzionano con meccanismi a leva tradizionali. Noi abbiamo deciso di dare il via a una rivoluzione, progettando una poltrona reclinabile che reagisce in maniera intuitiva ai movimenti del corpo. Re-vive si muove quando il vostro corpo si muove e accompagna ogni vostro movimento, rendendo ogni cambio di posizione fluido e naturale.

ALTE PRESTAZIONI

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store