Re-vive Wing Back
Fotoliile tip recliner

Re-vive Wing Back

Caracteristica distinctivă a scaunului rabatabil Re-vive Wing Back este forma sa învăluitoare. Scaunul cu spătar cu rezemători laterale pentru cap oferă un confort de neegalat, îmbogățit cu o tetieră decorativă opțională. Spătarul său larg și primitor seamănă cu o pereche de aripi care vă îmbrățișează pe măsură ce vă așezați și vă bucurați de o relaxare de neegalat. caunul cu spătar cu rezemători laterale pentru cap combină confortul Natuzzi și tehnologia ergonomică avansată.

DETALII

Scaunul rabatabil Re-Vive este rezultatul meşteşugului italian și al tradiției de fabricare combinate în mod strălucit cu o tehnologie revoluționară

DETALII

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fiecare scaun Re-vive este disponibil în dimensiuni King sau Queen, acoperite cu piele sau material textil de calitate superioară, într-o gamă largă de culori.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

Corpul uman e făcut să se miște. Fotoliile rabatabile obișnuite sunt operate prin mecanisme cu pârghii. Noi ne-am propus să schimbăm asta și am creat un fotoliu rabatabil care răspunde intuitiv mișcărilor corpului tău. Re-vive se mișcă odată cu tine, se flexează când îți schimbi poziția și asigură o tranziție lină între posturi.

PERFORMANŢĂ RIDICATĂ

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store