Se încarcă
Colecţia

Sisteme De Perete Şi Biblioteci

În plus față de întruchiparea unui concept de design, completele de interior Natuzzi Italia au ca scop obținerea unei funcționalități maxime. Produsele acestei colecții sunt perfecte pentru momentele de zi cu zi, fie în zona de living, fie în zona de dormit. Din acest motiv, colecția include mobilier de diferite dimensiuni, forme și materiale. Designul este în mare parte redus, în timp ce liniile bine conturate sunt apoi intensificate prin alegerea materialelor. În ciuda acestei simplități, toate produsele au un aspect original și inovator. Calitatea este garantată de marca Natuzzi Italia, sinonimă cu meșteșugul și experiența.

 

Plissé

Pe modelul ecranelor din secolul al XIX-lea, Vasilev a creat o unitate de perete care, inspirată de trecut, întruchipează concepte indiscutabil contemporane: rezultatul este Plissé, un obiect hibrid care combină două realități aparent distante.

Novecento

Novecento este un sistem modular alcătuit din module de podea și de perete: bănci, sertare, compartimente deschise, dulapuri cu și fără uși, rafturi, panouri din lemn și dulapuri laterale. 

Kubika

Născut din geniul creativ al arhitectului Pierangelo Sciuto, peretele modular Kubika prezintă linii orizontale groase
care transmit un sentiment de armonie. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store