Colecţia

Sisteme De Perete Şi Biblioteci

În plus față de întruchiparea unui concept de design, completele de interior Natuzzi Italia au ca scop obținerea unei funcționalități maxime. Produsele acestei colecții sunt perfecte pentru momentele de zi cu zi, fie în zona de living, fie în zona de dormit. Din acest motiv, colecția include mobilier de diferite dimensiuni, forme și materiale. Designul este în mare parte redus, în timp ce liniile bine conturate sunt apoi intensificate prin alegerea materialelor. În ciuda acestei simplități, toate produsele au un aspect original și inovator. Calitatea este garantată de marca Natuzzi Italia, sinonimă cu meșteșugul și experiența.

 

FROST

FROST

Colectia include si mesele de cafea Frost care se inspira din picaturile de roua de pe florile de primavara, atat prin formele sinuoase, cat si prin usurimea blatului de sticla care pare ca abia atinge baza din piatra de Fossena, de un gri cald. 

TIDE

TIDE

Spatiul de zi este innobilat de liniile unduitoare ale bibliotecii modulare Tide, facuta din metal auriu-deschis, vopsit in camp electrostatic.

Plissé

Plissé

Pe modelul ecranelor din secolul al XIX-lea, Vasilev a creat o unitate de perete care, inspirată de trecut, întruchipează concepte indiscutabil contemporane: rezultatul este Plissé, un obiect hibrid care combină două realități aparent distante.

Novecento

Novecento

Novecento este un sistem modular alcătuit din module de podea și de perete: bănci, sertare, compartimente deschise, dulapuri cu și fără uși, rafturi, panouri din lemn și dulapuri laterale. 

Kubika 97

Kubika

Născut din geniul creativ al arhitectului Pierangelo Sciuto, peretele modular Kubika prezintă linii orizontale groase
care transmit un sentiment de armonie. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store