SLEEPING ARGO
Canapele

SLEEPING ARGO

Sezlongul Sleeping Argo are un spirit primitor si linii care se desfasoara sinuos pentru a permite diferite pozitii de relaxare, multumita mecanismelor electrice de ultima generatie, garantate de know-how-ul Natuzzi si operate prin butoane. Extrem de confortabil atat in pozitia de sezlong, cat si in cea de divan, Sleeping Argo este imbracat intr-o husa ampla (din material textil sau din piele), care exagereaza senzatia de odihna totala, perfecta, accentuata de panglica ce strapunge spatarul ca o capsa si se leaga la spate intr-un nod pop-glam. 

DETALII

Pentru colectia Argo, Navone s-a inspirat din culorile si traditiile Mediteranei, creand o colectie centrata pe simplitate si pe detaliu, o colectie care evoca stilul de viata pasnic si relaxat al Apuliei, un mod anume de a te conecta la Pamant si la ceilalti. Sezlongul Sleeping Argo are un spirit primitor si linii care se desfasoara sinuos pentru a permite diferite pozitii de relaxare, gratie mecanismelor electrice de ultima generatie, operate prin butoane. 

DETALII

MATERIALE

In plus fata de tapiteria clasica din material textil sau din piele, Argo este disponibil si cu noul material Water, creat de studioul olandez de inovare in domeniul textilelor BYBORRE. Acest material textil inovator, creat in colaborare cu Pasquale Natuzzi Junior, reflecta iubirea acestuia din urma pentru mare si pentru miscarea neintrerupta a valurilor. Facuta dintr-o combinatie de lana de cea mai buna calitate si ata poliuretan PES reciclata, Water este o familie de materiale cu aspect si textura luxoase si extrem de durabile. 

MATERIALE

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store