Svevo Svevo Svevo
Măsuţe De Cafea

Svevo

Svevo este o linie de măsuţe de cafea cu un design distinct scandinav, cunoscută și pentru faptul că este "diferită" datorită noilor cercetări stilistice în crearea de noi linii. Amestecul de materiale superioare oferă un aspect sofisticat și rafinat modelului creat de Studio Memo.

DETALII

Linia de măsuţe de cafea Svevo oferă o combinație de materiale, inclusiv lemn, metal, marmură italiană Calacatta Oro și marmură Dark Emperador. În ciuda utilizării materialelor fine, mesele Svevo își mențin funcționalitatea: în toate variantele, partea superioară este finisată cu un strat impermeabil rezistent la zgârieturi pentru a proteja materialele naturale.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Picioarele din lemn masiv sunt disponibile în diferite finisaje. Detaliul pentru picior este metal finisat din aliaj de cositor şi plumb. Secțiunile care formează blatul reprezintă o caracteristică distinctivă a acestui model.

Măsuţele de cafea Svevo sunt disponibile ca mese de colț rotunde și mese de centru.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store