Svevo Svevo
Paturi

Svevo

"Formele încolăcite ale sistemului Svevo ajung în dormitor. Colecția Svevo este un exemplar perfect al conceptului de armonie totală "urmărit de Natuzzi Italia: obiecte care se reunesc și se amestecă într-o armonie care se răspândește în întreaga casă.
În patul Svevo, stilul anilor 1950 se îmbină cu confortul fascinant al nopții."

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Svevo este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil sau piele fină Natuzzi, dintre care să alegeți pe cel potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață și decorul interior.
Disponibil în diferite dimensiuni și diferite tipuri de saltele, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store