Se încarcă
Noptiere

Svevo

Proporțiile tipice anilor 1950 de 50 sunt reproduse de arhitecții Manzoni și Tapinassi în sistemul Svevo Total Living. Colecția Svevo este un exemplu perfect al conceptului de armonie totală" urmărit de Natuzzi Italia: obiecte care se îmbină și se amestecă într-o armonie care se răspândește în întreaga casă."

DETALII

Colecţia este caracterizată de linii rotunjite, învăluitoare şi o structură a piciorului din lemn masiv, împodobită cu detalii metalice fine, o caracteristică distinctă a acestui model.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Structura piciorului este din nuc sau stejar solid pătat cu pată fină, în timp ce carcasa este acoperită cu un lac mat, disponibil în diferite nuanțe. Pe partea de sus a comodelor și a noptierei este în sticlă mată, lăcuită pe spate pentru a se potrivi cu structura pentru a intensifica suprafețele orizontale.

Colecția este disponibilă în următoarele variante: comode, noptieră, pat, precum și canapea, bufet, masă consolă și măsuţă de cafea.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store