Tempo
Măsuţe De Cafea

Tempo

Linia de măsuţe de cafea Tempo este extrem de versatilă pentru versiunile și materialele disponibile, care pot fi combinate pentru un design interior complet și elegant. Forma sa o face ideală pentru a fi plasată lângă o canapea.

DETALII

Printre numeroasele finisaje de blat disponibile, se poate menționa oțelul inoxidabil cu finisaj de culoare argint din nichel, care îi conferă nota caldă și prețioasă a obiectelor din argint produse de artizanii medievali.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Măsuţele de cafea Tempo au un cadru metalic acoperit cu antracit cu efect texturat. Blaturile de masă sunt disponibile în sticlă călită și satinată de 8 mm în diferite finisaje și culori.
Linia Tempo include versiunea de centru și laterală dreptunghiulară, de spate la canapea (stânga și dreapta) și masă de capăt.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store