Tenore Tenore Tenore
Canapele

Tenore

Designul sofisticat al canapelei Tenore se caracterizează prin cotiere ultra-subțiri, cusături "moccasin" și picioare speciale din nichel satinat. Chiar și camerele de zi de dimensiuni mici sunt încăperea perfectă pentru a aprecia modernitatea și confortul acestei canapele.

DETALII

Elementele structurale și meșteșugul distinctiv caracterizează puternic canapeaua Tenore - o piesă care se evidențiază în orice ambient.

DETALII
test3

MATERIALE

Canapeaua Tenore este disponibilă într-o gamă largă de opțiuni de tapițerie, inclusiv material textil, piele naturală Natuzzi sau o combinație de piele și țesătură:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

Tenore este disponibilă în versiuni de configurație în linie sau de colț, cu sau fără șezlong, pentru a satisface orice nevoie de spațiu.

VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store