Valori-591d7e70acb8e1.jpg

Valori

Calitatea autentică și angajamentul ferm față de cercetare, responsabilitate socială și durabilitate de mediu sunt valorile corporatiste la care Grupul a aderat de-a lungul istoriei sale.
Testarea calității

Fiecare produs este supus unor nenumărate teste pentru a i se evalua rezistența la sarcină, stabilitate, uzură, frecare, impact și rezistență la lumină. Aceasta este singura modalitate de a ne asigura că clienții noștri au întotdeauna cea mai bună experiență posibilă, chiar și după mulți ani.

Inovarea

Istoria Natuzzi este un proces continuu de cercetare și dezvoltare. De-a lungul anilor, a fabricat produse de succes care au schimbat pentru totdeauna lumea decoraţiunilor interioare, incluzând canapelele din piele colorată în anii 1980, mecanismele de rabatare din anii 1990, canapelele cu mișcare de generaţie nouă în noul mileniu şi, cel mai recent, fotoliul cu spătar rabatabil Re-vive.

Certificări internaţionale

Valoarea alegerilor noastre este atestată de certificările internaționale ISO 14001, ISO 9001 și OHSAS 18001 referitoare la managementul calității și angajamentul față de protecția mediului.

Surse regenerabile de energie

Cinci sisteme fotovoltaice sunt în funcțiune la sediul nostru din Santeramo in Colle și la fabricile noastre din Matera și Laterza. Datorită energiei generate de 21.000 de module fotovoltaice, contribuim la reducerea emisiilor de CO2 în aer.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store