MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Paturi

Vela

Proiectat de arhitectul Claudio Bellini, patul Vela are un design confortabil. Cu câteva mișcări simple, poziția fiecărei tăblii individuale poate fi ajustată pentru a vă asigura un confort maxim atunci când doriți să citiți sau să lucrați confortabil. În spatele tăbliei capului există un compartiment unde puteți depozita perne sau lenjerie de pat. Baza metalică caracterizează modelul original.

DETALII

Fiecare tăblie poate fi reglată manual pentru a asigura confortul personalizat și a obține poziția dorită.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Vela este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil sau piele fină Natuzzi, dintre care să alegeţi pe cel potrivite pentru stilul dumneavoastră de viață și decorul interior. Pernele au un fermoar metalic distinctiv.

Disponibil în diferite dimensiuni, cu sau fără saltea, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI
MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store